Home Informatie Clubagenda KTR Jubileum KTRbeurs KTRforum Fotogalerij Normandië 2009 Magazine Leden Jeugd KTR-tube Links Downloads Clubwinkel Marktplaats Gastenboek Sitemap
E-mailadres: webmaster@ktr.nl
KTR
Keep them rolling website

© 2012 Keep Them Rolling | Disclaimer

“Keep Them Rolling”

viert haar 40-jarig bestaan !

 

 

 

Tijdens het evenement Pegasus II, vieren clubleden en donateurs in het weekend van 23 t/m 26 augustus, in Barneveld,  het 40-jarig verenigingsjubileum.

 

Een groot aantal leden zal met hun voertuigen deelnemen aan de viering van het jubileum.

Er worden totaal zo’n 150 tot 200 militaire voertuigen uit de periode 1939 -1945 verwacht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma voor publiek belangstellenden:

 

Vrijdag 24 augustus:

- Vrijdagmorgen tussen ca. 09.00 uur en 10.00 uur stellen de voertuigen zich op aan de Harselaar en rijden vervolgens een route via de plaatsen Kootwijkerbroek, (Meu)Lunteren, De Glind, Achterveld, Terschuur, gerven, Putten, Garderen en Stroe. Om daarna weer te eindigen op,het evenemententerrein te Barneveld.

- Op Vrijdagavond van ca. 20.00 uur tot ca. 21.00 uur is er een Static Show in het centrum van Barneveld. Tijdens deze static show worden een groot aantal voertuigen opgesteld op het Raadhuisplein. Rond de Nieuwstraat zullen enkele Canadese voertuigen opgesteld worden zoals dit ook is gebeurd in april 1945.

- Om ca. 21.15 uur zullen de voertuigen zich in beweging zetten voor een lichtjestocht door het centrum van Barneveld.

 

Zaterdag 25 augustus:

- Zaterdagmorgen tussen ca. 09.00 uur en 10.00 stellen de voertuigen zich weer op in Barneveld en vertrekken via Otterlo en Hoenderloo naar “Dump Deelen”. Hier, op de  voormalige vliegbasis Deelen aan de Hoenderloseweg 10 in Arnhem/Deelen, is een grote show van voertuigen en kunt u ook het museum en de kazerne bezoeken. (zie ook www. museumvlbdeelen.nl)

- Bij goed weer worden er om ca. 13.30 uur “Poppies” uitgestrooid door een laag overvliegend vliegtuig.

- Ca. 15.00 uur vetrekken de voertuigen weer richting Barneveld.

 

Zondag 26 augustus:

- Zondagmorgen, ca. 11.00 uur, bij goed weer, fietsen we vanaf ons basiskamp in Barneveld, naar kasteel Schaffelaar en weer terug, een tochtje van zo’n 12 km.

Deze fietstocht heeft een historisch karakter omdat de fietsen dateren uit de jaren ’39-’45. De deelnemers zullen zich zoveel mogelijk kleden in militaire- en burgerkleding uit die periode.

 

 

In Barneveld is het basiskamp van Keep Them Rolling om organisatorische redenen niet voor het publiek toegankelijk !

Tijdens alle hiervoor aangekondigde ritten met de voertuigen, vertrekken er steeds vier voertuigen tegelijk, steeds met een korte tussenpauze, om te voorkomen dat er zich een aaneengesloten colonne vormt die het overige verkeer zou hinderen.

 

flyer jubileum.pdf